Facebook grupp IRL?

Jo men nu finns det också en grupp på facebook som ni ska joina. Såklart är det ju vår grupp, dobermann Productions heter den. Forumet går som smällt smör i vasken! Ska försöka få upp lite design på bloggfan också, börjar bli lite rutten på allt det här gröna.

Ey bror kirra lite filmer medans du väntar på den nya;) I know you want meh!

Fucking filmfestival


Jag vet, jag vet, jag vet!

Jag vet, jag vet, jag vet! Sluta tjata för bövelen, jag ska dra upp byxorna, jag ska dra ner tröjan, jag ska ha på mig min gröna mössa, jag ska ta av mig min gröna mössa, jag ska inte göra ett piss! I Sverige sitter dom i bilkö i Ein timme och trevle minutä, för o komme te ett jobb, och sen komme heim te en familj som bare vill ha, ha, ha och ingenting ge, ge, ge! ... Bla bla bla, och sånt där PISS!
NU räcker´re! LÄgg av nu och strula runt som små comboys, skaffa ett liv istället, jag har ingetning emot att ni försöker inskola gymnasieelever till att bli bönder, men men men men men men men... Sånt där PISS!!!

The Search 4 Jänz Trailer´N

Nu har alltså den första trailern någonsin släppts av Endobermanns! Titta och njut, och frestas, för inom kort (långt) kommer tha real shite upp! Gooder luckers, fu*kers!

http://www.tackfilm.se/?id=1258663686321RA11

Äntligen har det hänt!
Tack Emelie Nybers som gjort detta möjligt;)


http://www.tackfilm.se/?id=1258663686321RA11

Kolla eller dö

Leinart Pilarm!

Eeeeefter en låååång och tråååkig dag så har Chruppidy Chrulls åstadkommit vissa mål! :D
Han har hittat enn töff gubbe på bussen som han satt på sin mobil (klistermärke), han har fucking klarat av samhällsprovet, och ska nu sitta kvar i skolan ett tag! Jippikajäj Maddafackär! Så, nu sitter man här breve sara goooosgie, och bloggar som aldrig förr, glad e man också, vet itne riktigt varför, men det har väl med politiken att göra.


Dagens random! Ska man söka efter nya vänner på facebook som helst inte åtrås av andra användare, ska man kanske fundera över hur man har hjärnan ställd egentligen. Tre musketörer, eller fyra elefanter? That´s the question som Hamlet sa... Eller vare Bach?

Mouse Avoider!

Hej alla makaronälskande slingerbyttor! Nu under de allra tråkigaste höstdagarna så bjuder vi här på Endobermanns på ett litet roligt spel som går ut på att du ska akta dig från en liten idiot som försöker ta tag i din mus... Hmm... I alla fall, även om det låter lite perverst så ere väldigt kul! Så lycka till med att inte få en liten gubbe att ta tag i din mus.. Huuhhh... // Chrulls och Cusmu

Ey du, låångfilm eller? tja, det beror på the "beloved guy"

On ze Frejtak me und Stoffie might be able to do a litttttle planering on ze movie," it´ze gonneh bi ze bezt video of all TIME" / KanyE läder väska. Filmen kommer bli en tung, mycket svår film. Det kommer gråtas en del, men det kan bara Kalle Moréus bestämma. MEN! Det finns alltid en Tysk som vill förstöra, och den Tysken vet vem hon är!! ;) No
offence men det är bra, allt är bra. I know I little secret about Tysken...Till minne av Kalle Moréus.

Miniräknare Från Cas*ssss*io och Texas*ssss*

Tjeeeeiiina! Nu tänkte jag att vi skulle leka en liten lek här i Tomteboda så att formulera sig. Vi börjar med att ta fram saxen. Har alla tagit fram saxen? Bra! Då tar vi fram snoppen! Har alla tagit fram snoppen? Bra! För nu försiktigt saxen mot snoppen och var försiktig med att inte komma åt för hastigt, då kan det komma blod...
Efter att du nu har saxen cirka 1mm från snoppen så ska du med hjälp av ett snöre, slå till saxen så hårt du bara kan, och försöka få bort saxen från snoppen. Medan du ivrigt försöker att rädda dina framtida ungar, så kommer det att stå en tvärhungrig Dobermann och försöka äta upp din snopp. Okej, det är det vi har saxen till, slå till Dobermannen med saxen så hårt du kan, så att han blir så förbannad som möjligt, efter det! SPRING! Nu springer du med en sax i högsta hugg, en snöre runt snoppen och en Dobermann i baken. Det låter som en helt vanlig dag för Horace Engdal, och jag vet inte riktigt... Men, var försiktiga med saxen, anars kan detkomma en arg hund, det var budskapet med denna lilla lek!

Okej, dagens random. Tre äpplen på vägen gick och orienterade sig runt i Hans mage. Dagens rutt till White Castle ledde till framgång för både Hans och äpplena, spruliera din astmainfiltrerade kattspjuver sade kungen... Dock, är han död! Slut.
Ha en fortsatt trävlig dag och jag önskar alla sniglar där ute, lycka till!


Vaddå Munkpaj? Du heter väl Janne?

Det ryktas om en Lååångfilm? Mjo kanske det, men först måste jag und Stofie sätta på oss "Tänkar-Tajtsen" så vi kan komma på vad den ska handla om. Eftersom alla andra filmer inte direkt haft någon planering, kommer denna film bli ganska svår att göra, man har ju liksom typ ett fucking liv utanför denna underbara bloggvärld också.

Eller ja, vi virkar ju en del...Eftersom jag inte alls vet någonting om filmen så har jag inte så mycker mer att säga än det här jag just nu skriver, eller vänta här nu  OM JAG SKRIVER SÅ HÄR SÅ...ÅH NEJ FÖRLÅT FÖR ATT JAG ANVÄNDER CAPS LOCK, JAG ORKAR BARA INTE SKRIVA OM ALLT DET DÄR SÅ JAG FÖRKLARAr ALLT DETTA PÅ EN LITEn FAKTA TEXT HÄR OM ILLRAR: Illern(Mustela Putorius) är ett litet mårddjur. Putoris betyder "Illaluktande" på latin och syftar på det sekret som Illern, likt alla Mårddjur utsöndrar från sina analkörtlar.

Tänkte ju lite så här va, en kommunistisk snubbe gå in på en bar... Jag har glömt resten av hstorien, men din mamma är en hora. Tjeina                                                                                                                         


Svinwfluuu shot

Jag har ont i armen, ont i armen, ont i armen... Du kan ju förstå att jag har ont i armen, helt galet... Jag har ju vart med i armén, ont i armen, armen armén armen, confusing! Armani, armen, armén, armen aremanien, armani!

Fockin´A!

Okej, nu har det ju varit lite dött under helgen eftersom att det har varit ett teparty och ett spyparty going on in tha hood... Men i alla fall, man ska ju inte underskatta grävlingens krafter, det blir ju inte så bra. Så jag tänkte bara lägga in ett litet inlägg här och visa vilka kläder jag och cosmo hade tänkt ha på måndag i skolan! Enjoy us as long as you focking kan, för detta... e tamejfan uniiiikt! :D

Ännu en lördag som skall brytas ned

Tjeina era små ekollon! Idag är mitt första inlägg på, Tja, kanske 3 veckor så nu är jag uppladdad till max vetty;)
Jo men det är ju så här va, jag har ju liksom inte så mycket "farliga" kläder som jag skulle kunna använda på festen kväll va... Mm inte kul för den som har en lilltå som har rabies... men men, dagen är alltid lika fin som bäverns fina te-service, den blänker och tjohejjar. Snälla ge mig lite tips om vad jag ska fixa för kläder inför kvällens bravader.
Det är ju lite synd att en viss person "named" Stoffie inte kan närvara ikväll, men men han hade bättre saker för sig, som...? att fira sin litte lätt dessperata kompis födelsedag. "Sitat OF the mf day" Om du är sjuk, gå alltid baklänges"
Nu tänker ni säkert såhär"Gud vilket tråkigt inlägg, han måste vara född i farstun" Men!!! Jag körde inte max, duvet, inte 100... Om jag hade maxat, abo, shit asso, ni skulle inte ens vågat va här...

Dobermann "Cuz we R Ze Robotz"Working for tha boss, Or just not wirking for tha boss...

Okej, alla hängivna brysselkålsfantaster där ute i storstockholm! Under det senaste dagarna i skolan har det varit lite extra cozy och fancy liksom, man har ju stött på nya peoples och speciellt nya andra peoples! :D
Men för att inte fastna på ett ställe så ska vi hoppa till nästa! Jag mötte ju Casualboy idag, det gjorde jag... Han är lite naiv och vill att jag ska börja som springpojke åt honom. Han vill sen att lilla Chrulls ska jobba som maffiaboss och döda en massa människor... HUmm, inte okej! Fast jag har en bättre idé... vi ängslar fast honom på tjejtoan och låter stanken från luftrummorna infiltrera hans lilla hjänrcentrum, sen blir han lite mör, och det är då vi slår till!  BAM! Vi kör upp en toalettrulle du vet var, sen kommer han vara så torr i en hel månad att han knappt kommer veta vad Maffiaboss är för något! That´s what I say!
Okkkey! Dags för fredagens lilla random!
Veckan har gått snabbt, nästan lika snabbt som uteliggare snackar, om ni nu lagt märke till hur sluddrigt och snabbt dom pratar. Tre ekollon som symboliseras av en profet antecknas senare att vara ett fenomen som uppstår när man har lite kul i skåne. Men jag vet inte, jag är inte så mycket för aneroxia!
Och nu dagens (årets första) Mattekluring! Yaaaay! :D
Per och hans fru lotta bode i skogen tre mil utanför skogaholm. Varje månad transporterades det fyra kilo limpa till deras hus, som sen åts upp på cirka tre dagar. Om Per och hans fru hade fjorton liter marmelad i skåpet innan dom började bre det på mackorna, vilken skostorlek hade då Per vid tretton års ålder? *Matte Ö*
Vi ses, ha det så härligt denna helg! // Önskar EnDobermanns!

WEEEEEH! Ehehehe...


RSS 2.0