Uppdatera Åftffffare, MF"!

nu får ni ger er pöjkar, inte för att det finns något bättre en att sitta framför datorn och skriva mysiga inlägg men men. Jag und stoffie har varit Jääävligt upptagna med att skriva låtar och manus till alla våra filmer/låtar i helgen. Låtarna kommer snart att göras, samt filmerna kommer att publiceras nästa vecka! Ganska mycker lääxor i veckan så det kan bli lite pyrt med inläggen denna vecka, ska försöka så ofta jag kan. Dagens NEWS! S åsom i hemmelen! Tom cruise eller vad han heter ska va med i våran film, en mellanslags förbannelse. En mycket djup film om ensamheten. Det ryktas om att MOvie star`N är en stor fet gam. i really hope sow

Gud var med oss alla.

Kommentarer
Postat av: Johan palm

Jag tycker fortfarande att det borde ha vart med en "dagens random"... Jag tycker att man ska hålla sina rutiner.

2009-10-05 @ 22:04:04
Postat av: Endobermann admin.

Snälla Johan Palm, sluta läs våran blogg! vi hr portat din ip adress sju gånger nu, men du köper bara nya datorer. Och varför det inte var en dagens random är för att det var "Dagens News" man måste variera sig. om du så gärna vill ha en random så får du en här "Letar du länge efter en bandspelare så hittar du en mp3"

2009-10-05 @ 22:07:32
Postat av: Endobermann admin numero dos

En random skulle ju kunna vara... "Varje gong man hittar en nyckelpiga börjar man ju fundera på hur mycket skit man proppar i sig varje gång man äter skolmaten. Eller så kan man formulera sin dobermann för att få lite kul i sängen"Och som sagt... Johan Palm... Inte okej, inte okej!

2009-10-07 @ 15:41:39

Kommentera nu din lilla slapptask!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0