Miniräknare Från Cas*ssss*io och Texas*ssss*

Tjeeeeiiina! Nu tänkte jag att vi skulle leka en liten lek här i Tomteboda så att formulera sig. Vi börjar med att ta fram saxen. Har alla tagit fram saxen? Bra! Då tar vi fram snoppen! Har alla tagit fram snoppen? Bra! För nu försiktigt saxen mot snoppen och var försiktig med att inte komma åt för hastigt, då kan det komma blod...
Efter att du nu har saxen cirka 1mm från snoppen så ska du med hjälp av ett snöre, slå till saxen så hårt du bara kan, och försöka få bort saxen från snoppen. Medan du ivrigt försöker att rädda dina framtida ungar, så kommer det att stå en tvärhungrig Dobermann och försöka äta upp din snopp. Okej, det är det vi har saxen till, slå till Dobermannen med saxen så hårt du kan, så att han blir så förbannad som möjligt, efter det! SPRING! Nu springer du med en sax i högsta hugg, en snöre runt snoppen och en Dobermann i baken. Det låter som en helt vanlig dag för Horace Engdal, och jag vet inte riktigt... Men, var försiktiga med saxen, anars kan detkomma en arg hund, det var budskapet med denna lilla lek!

Okej, dagens random. Tre äpplen på vägen gick och orienterade sig runt i Hans mage. Dagens rutt till White Castle ledde till framgång för både Hans och äpplena, spruliera din astmainfiltrerade kattspjuver sade kungen... Dock, är han död! Slut.
Ha en fortsatt trävlig dag och jag önskar alla sniglar där ute, lycka till!


Kommentarer

Kommentera nu din lilla slapptask!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0