Me And Cuzmu Goes KASK!

Chrulls                                          Cuzmu

Larsan The movie är ute!


Det ryktas?

Det ryktas om att Dobermann Productions har tagit en lite paus nu när det är lov. Men det har vi inte! Vi har bara inte orkat skriva ner allt skit vi tänker på/gör på fritiden. Men det ska det bli ändring på! Efter lovet skall det vara 100% fokus på detta project, eller ja vi får se. Men filmerna kommer Aldrig jag upprepar ALDRIG ta slut! Windows Movie maker går som fullt här hemma hos cozmu. Hopaps ni förstår vår frånvaro =)
Om ni vill fråga oss om någonting så är det bara att dra en otroligt farlig kommentar, det kan vara allt till "Har du någonsin sett en praktikant"? och då kanske svaret är såhär" Såklart jag har sett en praktikant förut! Jag har också sett praktikantens farliga pappa som gillar att blinka med billjusen.


skål på er, bukssvågrar!
Stoff & Tott

En busig snubbe från Östersund

En rakabajsarfilm


EEEEVILL!

Det här e ju en liten devil som jag har lagt upp för att skrämma er! BUUU!

Awesome Shit-Job

Cleaning up your own shit must be the nicest thing you´ll ever be able to do! I mean, you ain´t getting paid, you don´t have a boss that tells you to clean up your shit "though you smell like arse if you don´t", and you don´t have an audience! Isn´t that just wonderful? I can show you one of my memories, well not show you, but teach you... Hrmrmmrhrh! Once upon a time, there was a Christoffer, or? Yeah, it was, and he was so damn beautiful that the shit worshiped him! :D Awesome!

Näjemän för att va´lite serious! Dagens random...

- Om man inte torkar allt för mycket spya i sina dagar så kanske man har turen att få äta lite ris ifrån Tokyo. Efter att man ätit riset märker man att det har legat i en hunds mage, och spyr då upp allt ris. Sen måste man ju torka upp skiten, men genom att göra det, så har man ju brytit löftet, vilket innebär att man aldrig skulle kunna ätit riset från början, så detta är ett omöjligt dilemma! Tänk på den om du kan DonkeyDuck!

Focking newz!

Jag vill tacka alla tappra tjejer som ställt upp för mig och stoffe, dvs att dom har legat med Andreas så vi kan va i samma grupp på torsdag. Det kommer alltså bli en Über mega hyper tron film! Filmen kommer att utspela sig i mitten av Stockholms hjärta,, där huvudpersonerna möts av många svåra uppdrag. Själva underdremineringen av filmens kulturella sammanhang utspelar sig liksom mellan två individer med olika modersmål. Den ena, enstörningen från Pajala, och den mindre intelektuella, hyperaktiva Skåningen(dansken). MEn för att då få ihop ett episkt äventyr i storstan, så har jag och han kommit i samma grupp, livet leker, grodbladen är gröna, livet är fullt av möjligheter Stig Helmer, ge inte upp, jag är så hearleigt drypande faet! Här får vår lilla konkurent en liten ROUNDHOUSE KICK!

Dier Führer!

Tack för alla fin fina kommentarer och alla unika visningar på Youtube! Det verkar som om ni tyckte om filmen, därför skall det göras mer! Om ni är helt emot min och stoffes film produktion så är det bara att lägga en dryyyyg kommentar så gör vi mer...because it is never ending!

Dagens Newz// Det har varit ett jävla tjat på att vi ska "Video Blogga" Ingen aning vad det är, men vi ska så snart som möjligt få igång denna mystiska "Video Bloggning". Uppgiften som vi ska göra nästa torsdag kommer att bli film! MEN! bara om jag und Stoffie kommer i samma grupp, så om ni vill ha en film, Gör allt ni kan för att få Andreas att låta oss göra filmen, Tjejer ligg med honom! Killar, ge honom komplimanger om hans perfekta kropp, för det är han värd!

Här är en bild på Ledaren

Fotrötter och Skumrabarber

Samma som alltid, annorlunda som vanligt, kantig som rund. Man kan aldrig riktigt veta vad Ingmar Bergman har att säga, han hade ju å mycket på G i huvet, men tributen till honom från vår sida har ju skapat tankeställare, vi ville ju få det att se ut som en olycka. Leta inte i sjön efter oss, heller inte efter Ernst, lycka till, och se er omkring runt varje hörn, det kanske står ett troll där!

Svampplockning med Dobermanns


Release-party!

Jaa, då var äntligen filmen klar! Den handlar om två personer som vet för mycket om baklänges kulturen. Väldigt djup film, lite Ingemar Bergman över den, mycket ångest!  Filmen som nu ligger på min(cosmo)s dator, kommer senare att komma upp på youtube, men först måste jag bara checka med admin numero doez om hans godkänande. Filmen har en dålig sida, den är klipp och remastrad i "Windows Media Player" och inte Addobe, det är ungefär som att jämföra Berlinmuren med en rosa flamingo av plast. Dålig plast.
Berlinmuren är mycket stark, och alla vill ha den. Men är väldigt dyr, så man får ibland nöja sig med en lite flamingo av plast. Dålig plast.
Inget datum är satt för release men det kommer snart, vi kommer också linka filmen hit till Dobermann såklart.
Gesundheit/ En Dobermann.

Uniiiikt!!! :D


L2rtfb


Youu Focking C*nts!

OOh moy focking gott! This ain´t happey att ål! Jag va ute på stan så bah: aah, bah shit typ bah: aa bah, men sen bah: aa typ bah: bah... bah! aa... Nejmen, seriöst bloggers där ute i storstaden (högdalen) har ni ingen skam i kroppen?! jag har ju för tusan i brallan kommenterat era kommentarer hela tiden! sluta upp med det där omedelbart! johan palm har jag sett blivit lite imponerande också, han har ju nu klättrat ur barndomen och tagit sig vidare upp till vad vi kallar det... Målbrottet, vid 17(snart arton års ålder) e det inte underbart, lite tidigt kanske, men bättre tidigt än aldrig sent som benedict andersson sa om den svenska kulturen!!!
Nej men för att va helt honest med er grabbs så har jag, och alla andra ett prov imorn va, men de e lugnt för jag har pluggat som en gräsklippare och är nu på tipp topp, eller inte men ändå jättebra!
Dagens random... Man blir ju bara så nedrans förbannad nu för tiden, och jag talar nog för alla när jag säger! : Den nya ketchupflaskdesignen suger, den sprutar och det alldeles för hårt, så tyvärr reklamsnubben... du kanske förstår konstruktionen, men tyvärr ingen annan gör det! Seeeee ya biatcheseesss!!! :D:D:D:D:D Eller?

en av våra generer som kommer att va med på plattan.


Uppdatera Åftffffare, MF"!

nu får ni ger er pöjkar, inte för att det finns något bättre en att sitta framför datorn och skriva mysiga inlägg men men. Jag und stoffie har varit Jääävligt upptagna med att skriva låtar och manus till alla våra filmer/låtar i helgen. Låtarna kommer snart att göras, samt filmerna kommer att publiceras nästa vecka! Ganska mycker lääxor i veckan så det kan bli lite pyrt med inläggen denna vecka, ska försöka så ofta jag kan. Dagens NEWS! S åsom i hemmelen! Tom cruise eller vad han heter ska va med i våran film, en mellanslags förbannelse. En mycket djup film om ensamheten. Det ryktas om att MOvie star`N är en stor fet gam. i really hope sow

Gud var med oss alla.

RSS 2.0